Hästtaxi

Carlshills Equestrian AB – hästtaxi

Carlshills Equestrian AB är stolta över att erbjuda hästlastbilen RJH 3-hästars, en pålitlig och bekväm hästtaxi, en transportlösning för hästägare. Vår lastbil kombinerar hög kvalitet, säkerhet och komfort för att möta dina hästars transportbehov. Med fokus på pålitlighet strävar vi efter att leverera en överlägsen tjänst som ger trygghet och bekvämlighet under resan för både häst och ägare.

Hästtaxi med säkerhet i fokus

Utöver att vi erbjuder RJH 3-hästars hästlastbil så kan du även nyttja STX B-korts hästlastbil är den perfekta lösningen för hästägare som söker smidig transport med B-körkort. Den kombinerar kompakt design och pålitlig prestanda för att säkerställa en bekväm och säker resa för dina hästar. STX erbjuder en användarvänlig och effektiv hästtransportlösning, vilket gör det möjligt för förare med B-körkort att enkelt manövrera och transportera sina hästar med förtroende.

Våra tjänster

Välkommen till Stall Carlshills, det perfekta stället att lämna din häst när du reser bort. Vi erbjuder en trygg och bekväm miljö för din häst. Dessutom kan upp till 4 personer njuta av övernattning med tillgång till badrum och dusch. Hos oss får du inte bara omtanke för din häst utan även en avkopplande vistelse för dig och ditt sällskap.

Hästtaxi

Hästtaxi

Hästtaxi från Stall Carlshills är din pålitliga partner för säker och bekväm hästtransport. Vi erbjuder professionell service som prioriterar ditt hästs välbefinnande under resan. Tryggt och pålitligt

Om oss

Vi som driver företaget, Inger och Anna, är hjärtat bakom Stall Carlshills. Med passion för hästar och lång erfarenhet är vi dedikerade till att erbjuda pålitlig hästtransport och omsorgsfull service. Vårt mål är att säkerställa trygghet och bekvämlighet för både häst och ägare. Det är ett smart val att  välja oss då vi har alla nödvändiga tillstånd och den kompetens som krävs.

Carlshills Equestrian AB
0702-057664
Vesumsvägen 264, 245 92 Staffanstorp

Carlshills Equestrian AB

Vi månar väldigt mycket om både hästar såväl som deras ägare. Ni kan känna er 100 procent trygga med våra tjänster. Tveka inte på att kontakta oss om ni undrar något!